Апарат су-вид Silver Crest SVSV550 C3
Апарат су-вид Sous vide Silver Crest SVSV550 C3 є технологією приготування різних страв у вакуумі, приготування продуктів при постійній, точній і низькій температурі.
Страви зберігають всі мікроелементи і вітаміни, смак набуває яскравіших відтінків.
Завдяки низькотемпературній обробці клітинні мембрани залишаються цілими, тому страви виходять набагато соковитішими. Вакуумна упаковка зберігає всі смаки та аромати всередині продукту та сприяє кращому проникненню в продукт спецій та маринадів.
Правильний підбір часу і температури приготування розм'якшує продукти, а в жорстких шматках м'яса, які прийнято відварювати або гасити, відбувається перетворення м'язового колагену на желатин: будь-який, навіть найдешевший відруб, можна приготувати так, що він матиме божественний смак і текстуру. Овочі, які піддаються цьому методу, навпаки, зберігають свіжу, хрумку текстуру, чого практично неможливо домогтися при звичайному варінні.
Точне приготування завдяки електронному контролю температури (40-99 ° C з кроком 1 ° C).
Характеристики сувід апарату Silver Crest SVSV550 C3:
- Великий світлодіодний дисплей, що показує встановлену і поточну температуру води і час, що залишився (таймер)
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
- 2 грати
- Знімний шнур живлення
- 4 ковзані ніжки
- Потужність: близько 550 Вт
- Об'єм пристрою: приблизно 5.5 л
- Довжина кабелю: близько 1 м
- Розміри пристрою: 42 x 29 x 27 см
- Контроль температури: 40-99 ° C з кроком 1 ° C
- Тип управління: Механічне
- Відстрочка старту: Так
Комплектація су-вид апарата Silver Crest SVSV550 C3:
- Апарат су-вид
Основні | |
---|---|
Виробник | Silver Crest |
Тип приладу | Апарат Су-вид |
- Ціна: 3 726 ₴